masszázs1masszázs2masszázs3masszázs4masszázs5kozmetika1kozmetika2kozmetika3

 

cím:
H-9025 Győr, Fürdő tér 1.
Mobil: 06-30/486-2683
E-mail:
termalmarti@gmail.com

A tetoválás egy polinéziai szigetről származik. A szimbólumok megvédték hordozójukat a szellemektől, jelölték törzsi hovatartozásukat, vagy a felnőtté válást. A tetoválás a tahiti ˝"tatu" szóból ered, ami annyit jelent: sebet ütni. A festékbe mártott tűvel festéket juttatnak a bőrbe, ahol az tartósan ott is marad. Európában elsősorban matrózok viselték, aztán ez egyre jobban elterjedt.

A tartós make up és tetoválás között különbségek könnyen felismerhetőek:

  • Miközben a tetoválás egy bizonyos csoporthoz tartozást demonstrál, addig a tartós make up kizárólag kozmetikai célokat szolgál.
  • A leglényegesebb különbség a festék behatolási mélysége a bőr alá. A tartós make up bőr legfelső rétegébe kerül, s a sejtmegújulás következtében kb. 2-5 év alatt elhalványul. A tetoválás viszont az alsó bőrrétegbe kerül, és maradandó lesz. Lézerrel a tetoválás eltűntethető, vagy pedig ún. "camoflage" technikával lefedhetőek.

A permanent make up a kozmetikai beavatkozások egyik kedvenc megoldása. Kedvenc, mert hosszú távon nyújt látványos megodást viselőjének. A kozmetikus célja, hogy a tetoválás segítségével az arc előnyös adottságait kihangsúlyozza, illetve az apróbb hibákat korrigálja.

Szalonunkban a Nouveau Contour Intelligent medical tetoválógéppel végezzük a sminktetoválást.

bővebben...